cruiser family: Mc-konsult i Lidköping AB

Cruiser

Cruiser

Dessa glidarhojar är snygga, roliga och bjuder på en avslappnad körställning, ett stabilt uppträdande genom böjarna och har låg tyngdpunkt för att enkelt låta föraren behålla kontrollen i alla lägen.

Klassisk styling

Det här är motorcyklarna du ser när du blundar. Med perfekta proportioner och en massa extratillbehör.

Lättkörd

Problemfri, smidig motoreffekt kombinerat med en lätt ram och låg sadelhöjd gör dessa motorcyklar tillgängliga, även för kortare eller mindre erfarna förare.

Överkurs i körglädje

Cruisers definieras av kraftfulla motorer i ett minimalt paket. De är fantastiska alternativ för nya förare, men fortfarande riktigt spännande för erfarna veteraner.

En personlig touch

En cruiser kan personanpassas efter exakt just dina önskemål och smak. Du gör den till det du vill ha genom att välja mellan en rad snygga tillbehör. Som avgassystem, sadlar, väskor samt speglar.

MÖT FAMILJEN

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

PRIS FRÅN SEK 221.900 INKL MOMS
Sport Chief

Sport Chief

PRIS FRÅN SEK 252.900 INKL MOMS
Super Chief Limited

Super Chief Limited

PRIS FRÅN SEK 277.900 INKL MOMS

UNDFLY OLJUDET

Indian Motorcycles cruisers är kraftfulla, mekaniskt välbyggda maskiner med tidlös styling. Designade i ett strömlinjeformat utseende, utan krusiduller, bortsett från väskor eller vindruta.

KONSTNÄRSKAP MÖTER AMERICANA

Designen är levande autentisk och ger en tydlig fingervisning mot USAs förflutna. En titt, så ser du vilket jobb som läggs ner på att skapa en klassisk Indian Motorcycle.

Mc-Konsult i Lidköping AB - 531 33 - Lidköping - SWEDEN

Skyddet av dina uppgifter är viktigt för oss.
Klicka på bilden nedan för att få vår exakta plats.