racing: Mc-konsult i Lidköping AB

FLAT-TRACK-LEGENDEN ÅTERVÄNDER

I generationer dominerade Indian Motorcycle® inom mc-sporten. Genom att vinna seger efter seger är vi nu tillbaka på Flat Track-arenorna. Nu med en revolutionerande specialbyggd racecykel och nya Indian Motorcycle® Wrecking Crew Med tre av världens bästa förare är Indian Motorcycle® tillbaka, starkare och bättre än någonsin.

MOTORCYKELN

I generationer dominerade Indian® Motorcycle inom amerikansk mc-racing och fortsätter att göra det. FTR750 är en beprövad kraftmotor som drivs av världens bästa förare. Indian Scout FTR750 var byggd just för att revolutionera Flat Track-racingen. 750cc-motorn pressar de tekniska gränserna för vad som är möjligt med en V-Twin. All kraft ska finnas på bakhjulet.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

I generationer var Indian Motorcycle synonymt med racing och segrar. Möt den nya Indian Motorcycle wrecking Crew, som har satt sig målet att vinna seger efter seger, så som tidigare generationer har gjort.

Fyrfaldig vinnare av AMA Pro Flat Track Grand National-titeln

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image
Indian Motorcycle - Flat Track Race DTRA

DTRA - TEAM

DTRA promotar dirt track racing i Storbritannien och arrangerar de största mästerskapen utanför USA.
Möt de två förarna som kommer att köra Indian Scout-Hooligans.

LEAH TOKELOVE, #1
LEE “KP” KIRKPATRICK, #2

Evel Live

Drygt 50 år efter Evel Knievels försök att hoppa över fontänen vid Caesars Palace, hedrade Travis Pastrana minnet genom att återskapa tre av Evels mest berömda hopp.

Den 8 juli, framför Caesars Palace, endast ett stenkast från Las Vegas Boulevard och framför miljontals TV-tittare, pressade Pastrana gränserna för vad som är möjligt. Han utförde hoppet med en Indian® Scout® V-twin och återskapade en av Las Vegas mest ikoniska stunder. Ett nytt ikoniskt ögonblick skapades.

Evel Live
Indian Motorcycle - Flat Track Race The History Image

RACINGHISTORIA

FORNA SEGRAR

Indian Motorcycle® har ett långt och rikt förflutet från Flat Track-arenorna. Den ursprungliga Indian Motorcycle® Wrecking Crew från 1940- och 50-talet - Ernie Beckman, Bill Tuman och Bobby Hill - är ikoner för sporten. I den enorma rivaliteten mellan Indian och Harley-Davidson® skapades legender.

Nu är vi tillbaka för att tända den eld som i flera år omdefinierade Flat Track racing. Med en revolutionerande ny cykel och en ny Indian Motorcycle® Wrecking Crew är vi här för att utmana världens främsta tillverkare och återfå vår plats på Flat Track-arenorna.

Mc-Konsult i Lidköping AB - 531 33 - Lidköping - SWEDEN