Bagger family: Mc-konsult i Lidköping AB

Bagger

Bagger

Packa hojen och ge dig iväg. Få det utrymme du behöver utan att behöva ge avkall på stil. Varje bagger från Indian Motorcycle är ett utmärkt val för dig, vartän din resa leder.

EFFEKTVAL

Välj nya tillgängliga modeller med vätskekylda, 1769cc PowerPlus som ger 122hk och 178Nm i vridmoment, eller nya Thunderstroke 116 som ger 171Nm i vrid. Två nya maskiner som dominerar vägen.

SÄKER HANTERBARHET

Baggers från Indian Motorcycle arbetar enkelt i alla hastigheter, samt ger dig stil och mångidighet utan att offra det roliga.

PACKA DINA PRYLAR

Välj mellan en mängd olika modeller och tillbehör som passar alla körstilar.

MODERN TEKNOLOGI

Håll det enkelt med LED-belysning och nyckelfri tändning, eller gå "all in" med premiumljud, en 7-tums diplay med anslutna tjänster samt Smart Lean Technology™.

FRÅN NÖDVÄNDIG TILL SJÄLVKLAR

Från att ha skapats i början av 1900-talet som en militär nödvändighet, har baggers överskridit epoker och blivit vägen ikoner. Sedan början har Indian Motorcycle utvecklat en kombination av stil och substans som definierar klassen. Så även i år.

FORM MÖTER FUNKTION

Vanligtvis utrustad med hårda väskor, en vindruta eller kåpa, är detta en hoj känd för sin mångsidighet. Lätt att anpassa för ditt egna syfte. Baggers är rustade för att ta alla smällar som vägen delar ut.

Mc-Konsult i Lidköping AB - 531 33 - Lidköping - SWEDEN